نمای فریم لس
facade شیشه ای فریم لس (Frame Less)
facade فریملس(Frame Less)
مجری نمای فریم لس
اجرای نمای فریم لس
طراحی نمای فریم لس
سیستم فریم لس کرتین وال دارای فریمی است که از پشت شیشه را قاب کرده و روی لامل بواسطه لقمه های آلومینیومی مخصوص متحرک نگه داشته می شود و از خارج ساختمان تنها ژوین هایی مابین شیشه ها دیده خواهد شد . این درزها بین یک تا دو سانتی متر عرض دارند و یکی از پرکاربردترین نماهای ساختمان، نماهای فریم لس می باشد که زیبایی، آب بندی مناسب، نصب ساده و بار گذاری مناسب را به صورت یکجا ارائه می دهد. در این سیستم ابتدا سطح نما بصورت شبکه بندی کامل زیر سازی شده و پروفیل های آلومینیومی فریم نما روی این شبکه بندی قرار می گیرند. وجود لاستیک های هوا بندی و آب بندی در اطراف فریم و شیشه باعث گردیده سطح نما کاملا ایزوله(آب بندی و هوا بندی) گردد و از نکات بسیار مهم این سیستم آن است که در سطح نما بیشتر شیشه دیده شده و آلومینیوم با ظرافت خاصی در کنار شیشه قرار می گیرد و در ضمن پنجره های باز شو نیز قابل رویت نمی باشد، همین امر باعث گردیده تا این سیستم مورد توجه اکثر طراحان ساختمان قرار گیرد.
در روش نمای کرتین وال شیشه ای فریم لس اگر به سطح شیشه بنگریم شاهد یک سطح یکدست خواهیم بود اما فریم های شیشه به شکل سایه از زیر شیشه مشخص خواهد بود. از مزایای این شیشه می توان سهولت در نگه داری و نظافت و همچنین سرعت نصب بالا اشاره کرد. کرتین وال های فریم لس دو روش متفاوت برای نصب دارند :
1.روش U-Channel
2.روش Full Frameless Step-Unite
1. U-Channel
U-Channel در انواع سیستم های نمای شیشه ای کرتین وال عموما به عنوان یکی از سیستم های سبک و مقرون به صرفه شناخته شده که به لحاظ فنی ، اجرای آن در ساختمان های با ارتفاع بالا توصیه نمی شود و با توجه به نوع اتصال شیشه و میزان تحمل بار در این سیستم ابعاد مدول ها می بایست به صورت محدود و حدالامکان با ارتفاع کم در نظر گرفته می شود.
در این روش Spacerهای شیشه به شکل U در آمده تا مانند پازل روی وادار های آلومینیومی که روی لامل قرار دارند توسط لقمه های مخصوص فلزی glass holder فیکس شوند ، همچنین فواصل خالی بین شیشه ها توسط چسب های مخصوص سیلیکونی پوشانده خواهد شد. این سامانه به دلیل نداشتن کاسِت از روش دیگر یعنی Step-Uniteمقرون به صرفه تر است. همچنین زیر سازی و دیتیل های کار لازمه کار فنی بوده و در بحث معرفی این سازه ها نمی گنجد.
2. Full Frameless Step-Unite
در این سیستم شیشه درون کاسِت ها فیکس می شود و کاست ها با پیچ یا پرچ به ترنسم و مولیون فیکس شده و به جهت عایق شدن در آنها از لاستیک های EPDM و چسب های مخصوص سیلیکونی استفاده می شود. اکنون شیشه ها اسمبل شده اند و برای نصب بر روی سازه اصلی ساختمان آماده می باشند. این سیستم در انواع نماهای فریم لس کرتن وال به عنوان یکی از روش های با استحکام بالا و مورد اطمینان شناخته شده و با توجه این که در این سیستم شیشه ها در کارخانه تولید شیشه بر روی فریم های آلومینیومی آماده شده متصل و به صورت پنل های آماده در محل پروژه بر روی مدول های تشکیل شده توسط لامل های افقی و عمودی نصب می شود، به لحاظ تسریع در اجرای نما نیز نقش بسزایی دارد. شایان ذکر است در طراحی برخی شرکت های تولید کننده پروفیل های آلومینیومی امکان تبدیل هر یک از مدول ها به بازشوی مخفی تنها با اضافه کردن یراق آلات لازم امکان پذیر بوده و نیازی به تولید مجدد این بازشو ها نیست.
مزیت های سیستم Frame Less
· ظرافت دید قاب نگهدارنده شیشه از خارج
· امکان بهره گیری از باز شو مخفی در facade
· آسانی تعویض شیشه
· عدم انتقال تنش های استراکچر اصلی بنا بر شیشه
· عملکرد مستقل هر یک از قاب ها در برابر زلزله
· امکان کاربرد رنگهای متفاوت در facade
خصوصیات
· ایجاد سطح بصری یکنواخت شیشه
· عدم محدودیت رنگ قاب
· نصب آسان شیشه
· قابلیت ایجاد سطوح عایق صوت و حرارت با مقطع های Thermal Break
· دارا بودن واشر های مخفی جهت آب بندی
· قابلیت نصب به صورت تمام آلومینیومی
· ایجاد مرز جداکننده استراکچر facade از استراکچر اصلی
روش نصب
· تهیه نقشه های شاپ درائینگ با توجه به دیزاین آرشیتکت
· نصب زیر سازی با به کارگیری مقطع های آهنی
· ساخت فریم های آلومینیومی بر اساس نقشه ها و به کارگیری برش و مونتاژ کارخانه cnc
قابل ذکر می باشد که کلیه مراحل کار با کمک ابزار دقیق کنترل و هدایت می گردد.
پل ارتباطی:
کرج: درختی: 02634468812
تهران: ستارخان: 02166941503
ایمیل: info@karajview.com Arya_nama_atra@yahoo.com
مدیریت: مهدی وفایی
mehdi_vafaei59@yahoo.com
|